• Gizlilik Politikası
  • Kişisel Verilerin Korunması

Gizlilik Politikası

Adres
Yeşiltepe Mah. İsmet İnönü-2 Cad. No:2/57 Tepebaşı, Eskişehir/Türkiye

Telefon Numarası
+90 222 320 36 63
+90 541 320 36 77

Giriş
Bu web sitesi Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş.’ye ait olup Entekno tarafından işletilip bilgi amaçlı kullanımlar için size sunulmuştur. Bu siteye erişen ya da bu siteden faydalanan bütün kullanıcılar, bu kullanım şartlarını kabul etmiş sayılacaktır. Entekno’ya ait iletişim bilgileri ile sair firma bilgilerine işbu web sitesinin “iletişim” başlıklı bölümünden ulaşabilirsiniz.

Telif Hakkı
Sitedeki bütün içeriğin sahibi Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş.’dir. Sitedeki bütün fikir hakları (telif hakları ve komşu haklar dahil) Entekno ve/veya içinde çeşitli Entekno kuruluşlarının da bulunduğu içerik ortaklarına aittir ve ait olmaya devam edecektir. Site içeriği Kullanım şartlarında belirtilen sınırlar dışında kullanılamaz.
Aksi belirtilmediği takdirde bu site sizin kişisel ve ticari olmayan kullanımınız için tasarlanmıştır. Sitenin sağladığı bilgi, yazılım, ürün ya da hizmetlerin hiçbiri sizin tarafınızdan değiştirilemez, kopyalanamaz, aktarılamaz, teşhir edilemez, ifa edilemez, çoğaltılamaz, yayınlamaz, lisans verilemez, bunlardan başka işler türetilemez, devredilemez ya da satılamaz. Sitede bulunan malzemelerin bir kısmını, kendi ticari olmayan kullanımınız için, herhangi bir telif hakkı, ticari marka ya da patenti değiştirmemek ve silmemek koşuluyla görüntüleyebilir, elektronik olarak kopyalayabilir, indirebilir ve yazılı materyalleri yazdırabilirsiniz. Bu sitedeki malzemelerin herhangi bir şekilde Entekno’nun yazılı izni olmaksızın değiştirilmesi, çoğaltılması, dağıtılması, yayınlanması, teşhir edilmesi, aktarılması ve benzeri faaliyetlerde bulunulması yasaktır.
İndirdiğiniz yazılım, dosyalar, grafikler, veriler ve malzemeler, Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş.’ye ya da Entekno’dan lisans alanlara aittir. Bu malzemeleri indirmeniz halinde, bunlar sizden Entekno tarafından lisans koruması altında geri alınabilir. Malzemeleri yeniden dağıtamayacağınız ya da satamayacağınız gibi tasarımıyla oynayamaz ya da başka bir forma sokamazsınız.

Sitenin Kullanımı ve Sorumluluk
Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. sistem ve yazılımlarını bilgisayar virüslerine veya “Trojan” denilen programlara ve benzerlerine (virüsler) karşı korumaya çalışsa da kişi ve kurumların bu siteyi gezerken veya siteden bir materyal indirmesi sonucu ya da bu sitede linki verilmiş olan başkaca web siteleri sebebiyle oluşacak bilgisayar ve sistem zararlarından sorumlu değildir.
Sitenin kullanımı esnasında siteye yüklenen içerik ve malzemelerden kanuni olarak söz konusu içeriğin sahibi olan kullanıcılar sorumlu olup Entekno’nun bu tür içerikler üzerinde herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Site’ye ticari bir içerik yüklenmesi yasaktır.
Siteyi kullanan ya da siteden faydalanan kişi, kurum ve kuruluşlar tarafından sitenin hacklenmesi, virüs, truva atı vb. metotlarla siteye gizlice girerek sistemleri bozan gayrı kanuni eylemlerde bulunulması, bu yolla site içeriğinin pornografik, etik olarak uygun olmayan, ırkçı, kışkırtıcı, tehditkar, şiddeti teşvik eden, üçüncü şahısların isim, marka ve telif haklarına tecavüz eden ya da herhangi bir şekilde hukuka aykırılık teşkil eden bir içeriğin siteye yüklenmesi, dağıtılması, yayınlanması ya da siteye erişimin hukuk dışı metotlarla engellenmesi durumunda Entekno’nun söz konusu içeriği kaldırma, bu tür eylemleri gerçekleştirenlerin üyeliklerini dondurma ya da iptal etme, siteye erişimi geçici olarak durdurma, kanuni yollara başvurma ve bu gibi eylemlerin faillerine tazminat talebi yöneltme hakları saklıdır.
Yukarıda sayılan eylemler neticesinde, herhangi bir şekilde diğer site kullanıcılarının ya da 3. kişi ve kuruluşların uğrayacağı zararlardan Entekno’nun sorumluluğu bulunmamaktadır. Sitenin kullanımından kaynaklanan risk ve sorumluluk münhasıran kullanıcıya aittir.
Gizlilik Politikamıza uygun olarak, şahsen tespit edilebilir bilgiler hariç, Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş.’ye bu site üzerinden göndermiş olduğunuz tüm fikirler, öneriler, yorumlar, grafikler ya da diğer bilgiler, bu anlaşma sonradan feshedilse de Entekno’nun mülkiyetinde kalacaktır. Entekno ve yetkilileri, bize gönderdiğiniz bütün bilgileri tüm ticari ve ticari olmayan amaçları için, her ne nedenle olursa olsun herhangi bir ödeme yükümlülüğü olmadan kopyalama, ifşa etme, dağıtımını yapma, bünyesine katma ve kullanma özgürlüğüne sahiptir.

Diğer Sitelerle Bağlantılar
Bu site başka dünya çapında web sitelerine de ulaşmanızı sağlar. Bu sitelerden herhangi birini ziyaret ederseniz o sitenin gizlilik ve diğer politikalarını gözden geçirmelisiniz. Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. bu siteleri kontrol etmez. Web sitenizin adres bölümündeki Web adresini (URL) hala Entekno sitesinde mi yoksa başka bir sitede mi olup olmadığınızı tespit etmek için kontrol edin. Diğer şirketlerin politika ve uygulamalarından sorumlu değiliz. Bu sitelere erişirken oluşabilecek riskleri almaktasınız.

Kullanım Şartlarında Değişiklikler
Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. istediği herhangi bir zamanda, ilan ya da ihbarda bulunmaksızın site kullanım şartlarında değişiklik yapabilir. Değişiklikler yukarıdaki kullanım şartlarının yerine geçer. Değişiklik yapıldığında, kullanıcılar yeni kullanım şartlarına tabii olacaktır. Bu nedenle bu sayfayı düzenli olarak ziyaret etmeleri önerilir.

Bölünebilirlik
Bu kullanım şartlarının hükümlerinden herhangi birinin geçersiz ya da uygulanamaz olduğuna karar verilmesi halinde, geçersiz veya uygulanamaz bulunan hüküm, asıl hükmün amacına en yakın, geçerli, uygulanabilir bir hükümle değiştirilecek ve kalan hükümler yürürlükte kalmaya devam edecektir.

Feragat Yasağı
Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. tarafından bu kullanım koşularının herhangi bir bölümünün uygulanmaması, Entekno’in bu kullanım koşullarını herhangi bir kişinin geçmiş ya da gelecekteki eylemleri için uygulama hakkından feragat etmesi anlamına gelmez. Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. tarafından herhangi bir kişinin Entekno’nun eylemlerine güvenmesi, bu kullanım koşullarından feragat edilmesi anlamına gelmez. Sadece Entekno’nun yetkili bir temsilcisi tarafından imzalanmış, açık ve yazılı bir feragatname yasal olarak geçerlidir.

Adli Yetki
Bu site Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. tarafından kontrol edilir ve işletilir. Site ve site içeriği ile ilgili her türlü uyuşmazlığın çözümünde Türk Maddi ve Usul Hukuku Kuralları uygulanır ve münhasıran Türk Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir.

Gizlilik Politikaları
Kişisel Olmayan Verilerin Otomatik Toplanması
Hakkınızdaki kişisel olmayan bilgiler siz siteyi kullandıkça otomatik olarak toplanabilir (örneğin, siteye girerken kullandığınız internet tarayıcısı gibi). Bu tür bilgiler kimliğiniz hakkında bilgi vermez; fakat istatistikel amaçlarla tutulan bu log dosyaları kayıtları Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. ’ne sitesini geliştirmesinde yardımcı olur. Örneğin; hangi sayfaların popüler hangilerinin popüler olmadığını görmesi gibi). Siteyi ziyaret ettiğinizde bu bilgiler bilgisayarınıza otomatik olarak “cookie” adı verilen küçük programlar kullanarak depolanabilir. “Cookie” sayesinde siteye her girdiğinizde bilgileri tekrar ayarlamanıza gerek kalmaz. Bu yolla mahremiyetiniz hiçbir suretle ihlal edilmeyeceği gibi istediğiniz takdirde bilgisayarınız “cookies”i engelleyebilir.

Cookies (Çerezler)
Cookie’ler (çerezler), web sitesinin bireyin bilgisayarına kayıt tutması amacıyla aktardığı bilgi parçacıklarıdır. Böylece belirli bir siteyi ziyaret ederken tercihlerinizi kaydetmeniz sağlanarak çevrim içi tecrübeniz gelişir. Cookie’ler (çerezler), herhangi bir kişisel bilgi içermez, sisteminizin profilini çıkartmaz ve bilgisayarınızdan bilgi aktarmaz.
Web sitemizi açtığınızda, bilgisayarınıza “cookie” (çerez) yerleştirebiliriz. Geçici cookie’ler sitemizi kaç kez ziyaret ettiğinizi saymak amacıyla kullanılır. Bu geçici cookie’ler, web tarayıcınızdan çıktığınızda silinir. Kalıcı bir “cookie” (çerez), web tarayıcınız aracılığı ile bilgisayarınıza kaydedilebilir. Sayfaya girdiğinizde, bu tür bir cookie (çerez) siteyi daha önce ziyaret edip etmediğinizi bildirir. “Cookie” (çerez) sizin hakkınızda herhangi bir kişisel bilgi toplamaz, bizim sizinle irtibata geçmemiz için herhangi bir kişisel bilgi iletmez, aynı zamanda bilgisayarınızdan herhangi bir bilgi de aktarmaz. “Cookie”yi (çerez)’ sitemizde en çok ilginizi çeken bölümleri belirleyip, size sayfamızda bunlardan daha fazla sunabilmek için kullanırız.
Web tarayıcılarının çoğunda yer alan araç çubuğunun “yardım” bölümünde, web tarayıcınızın yeni cookie’lerden (çerezlerden) nasıl korunabileceği, yeni bir cookie (çerez) ile karşılaşıldığında web tarayıcınızın sizi uyarmasının nasıl sağlanabileceği ya da bütün cookie’lerin (çerezlerin) nasıl engellenebileceği açıklanır. Cookie’lerin (çerezlerin) Entekno’nun web sitesindeki en yeni özelliklerden faydalanmanızı sağladığını unutmayınız, cookie’lerin (çerezlerin) açık olmasını tavsiye ederiz.

Anketler ve Araştırmalar
Ara sıra sitemizi ziyaret edenlerden tutumları ve ilgi alanları hakkında anketler doldurmalarını isteyebiliriz. Anketler, ihtiyaçlarınızı anlamamıza yardımcı olur.

Başka Sitelere Linkler
Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş., kendisine ait web sitesine linki verilen her sitenin içeriği ile ilgili herhangi bir garanti vermez. Ayrıca farklı sitelerin farklı gizlilik politikaları vardır. Haklarınızı bilmek için, ziyaret ettiğiniz sitenin gizlilik politikasını her zaman kontrol etmelisiniz.

Tercih ve Kontrol
Sitemiz aracılığıyla bildirdiğiniz kişisel bilgileriniz üzerinde tam kontrole sahipsiniz. Arzu ederseniz, kaydınızı tamamıyla silebilirsiniz. Kaydınızı silmek istiyorsanız, aşağıda verilen adrese e-posta gönderiniz.

Çocuklara Yönelik Önemli Bilgi
18 yaşından küçükseniz, adınızı, adresinizi, e-posta adresinizi ya da sizinle ilgili herhangi bir bilgiyi internet üzerinden herhangi bir kişi ile paylaşmadan önce, lütfen velinize ya da vasinize bunun uygun olup olmadığını sorunuz ve izin alınız.

Gizlilik Politikası ile İlgili Güncellemeler
Bu gizlilik politikasının bölümlerini, önceden bilgi vermeden her an değiştirebilir ya da güncelleyebiliriz. Duyurular üzerindeki değişikliklerden, güncellemelerden haberdar olmak için lütfen ara sıra sitemizi kontrol ediniz.

Kişisel Verilerin Korunması

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU
Bu bilgilendirme, 6698 sayılı “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” 10. maddesi gereğince ve yasal zorunluluk nedeniyle yapılmaktadır.

Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş. olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, şirket olarak ürün ve hizmetlerimizden faydalanan kişiler dahil, şirketimiz ile ilgili tüm şahıslara ait her türlü kişisel verilerin 6998 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK)’na uygun olarak işlenerek muhafaza edilmesine büyük önem atfetmekteyiz. Bu sorumluluğumuz gereği KVKK’nın 3. maddesinde tanımlı şekli ile ‘veri sorumlusu’ sıfatı ile kişisel verilerinizi aşağıda izah edildiği surette ve mevzuat tarafından emredilen sınırlar çerçevesinde işlemekteyiz.

1- KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AMAÇLARI

Kişisel verileriniz (ad, soyad, doğum tarihi, kimlik ve pasaport bilgileri, iş, ev ve cep telefon numarası, e-posta adresi, cinsiyet, adres, meslek, eğitim, medeni durum, araç plakası, konaklama, kredi kartı, harcama ve uçuş bilgileri, alışveriş bilgileri, fatura bilgileri, tüketim tercihleri vb.) şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimleri tarafından yapılması, ürün ve hizmetlerinin sunulabilmesi, aldığınız/alacağınız ürün ve hizmete ilişkin iletişim kurulabilmesi, ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, ürün/hizmet teklifi, (pazarlama faaliyetlerinde kullanılabilmesi), modelleme, raporlama, skorlama, şirketimiz insan kaynakları politikalarının yürütülmesi, şirketimiz ve şirketimizle ilişki içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması, şirketimiz ve iştiraklerimizin mevcut veya yeni ürün çalışmaları ve potansiyel müşteri tespiti vb amaçlar ile turizm, pazarlama, tanıtım ve reklam faaliyetleri ile ilişkili olarak ve yasal yükümlülükler nedeni ile KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenmektedir.

2- KİŞİSEL VERİLERİN HANGİ AMAÇLA VE KİMLERE AKTARILACAĞI

Kişisel verileriniz şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, ürün ve hizmetlerinin sunulabilmesi, aldığınız/alacağınız ürün ve hizmete ilişkin iletişim kurulabilmesi, ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, ürün/hizmet teklifi, (pazarlama faaliyetlerinde kullanılabilmesi), şirketimiz ve şirketimizle ilişki içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması amaçları ile iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, hissedarlarımıza, iştiraklarımıza, topluluk şirketlerimize, kanunen yetkili kamu kurumları, devlet güvenlik birimleri ve özel kişilere KVKK’nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir.

3- KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ

Kişisel verileriniz her türlü sözlü, yazılı ya da elektronik ortamda, yukarıda yer verilen amaçlar doğrultusunda şirketimizce sunulan ürün ve hizmetlerin belirlenen yasal çerçevede sunulabilmesi ve bu kapsamda şirketimizin sözleşme ve yasadan doğan mesuliyetlerini eksiksiz ve doğru şekilde yerine getirebilmesi gayesiyle edinilir. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz KVKK’nın 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu metnin 1. ve 2. maddelerinde belirtilen amaçlarla işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

4-KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN HAKLARI

Kişisel veri sahibi olarak;

  • Kişisel verilerin işlenip işlenmediğini öğrenme,
  • Kişisel verilerin işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,
  • Kişisel verileriniz işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,
  • Yurt içinde ve yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişileri bilme,
  • Kişisel verilerin eksik ya da yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişilere bildirilmesini isteme,
  • KVKK ve ilgili kanun hükümlerine uygun olarak işlenmesine rağmen işlenmesini gerektiren sebeplerin ortadan kaldırılması halinde kişisel verilerin yok edilmesini isteme ve bu kapsamda yapılan işlemin kişisel verilerin aktarıldığı 3. kişilere bildirilmesini isteme
  • İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtası ile analiz edilmesi suretiyle kişinin aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme,
  • Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarar uğraması halinde zararın giderilmesini talep etme haklarınız bulunmaktadır.
  • KVKK’nın 13. maddesinin 1. fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi ‘yazılı’ veya ‘Kişisel verileri Koruma Kurulu’nun belirlediği diğer yöntemlerle şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Kişisel Verileri Koruma Kurulu, şu aşamada herhangi bir yöntem belirlemediğinden başvurunuzu, KVKK gereğince yazılı olarak şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede şirketimize KVKK’nın 11. maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda yazılı olarak başvurunuzu ilettiğiniz kanallar ve usuller aşağıda açıklanmaktadır.

Yukarıda belirttiğiniz haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici bilgiler ile KVKK’nın 11. maddesinde belirtilen haklardan kullanmayı talep ettiğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızı içeren talebinizi; Başvuru Formu doldurarak, formun imzalı bir nüshasını ‘ Entekno Endüstriyel Teknolojik ve Nano Malzemeler San.ve Tic. A.Ş., Yeşiltepe Mah. İsmet İnönü-2 Cad. No:2/57 Tepebaşı, Eskişehir/Türkiye adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, Noter kanalı ile, iadeli taahhütlü mektupla veya KVKK’da belirtilen diğer yöntemlerle gönderebilirsiniz.